Vélemények

Aerial és dinamikus jóga

Már pár alkalom után éreztem a jóga órák jótékony hatásait, melyekkel az Örökmozgó Centrumban ismerkedtem meg. Energikusabb, fittebb és kiegyensúlyozottabb lettem. Úgy gondolom, itt mindenki megtalálja a neki megfelelő foglalkozást. Személyes kedvencem az Aerial jóga, mert ezeken az órákon szórakozva erősítünk, formálunk alakot, miközben látványosak is a gyakorlatok.
Életem egyik legjobb döntése volt, hogy ellátogattam a stúdióba, hiszen a jóga előnyein kívül az oktatók is nagyon kedvesek és családias az órák hangulata!”

Anikó – Aerial és dinamikus jóga

„Ex-táncosként (aki ráadásul már nem tini) jó ideje kerestem egy olyan mozgásformát, ami a testemhez és a habitusomhoz is passzol. Szerettem volna belevágni a jógába, de nekem túl nyugodtnak tűnt ez a mozgásforma. Aztán szembejött az aerial jóga, amit nagyon akartam. De hol?
Amikor megláttam az Örökmozgó szórólapját, egy percig nem haboztam. A megérzésem bejött, jól választottam! A stúdió rendkívül jó helyen van, a belső világa nagyon kellemes. Éva nagyon jó kisugárzású személyiség, emberközeli és odafigyelő. Külön kellemes meglepetés volt, hogy Nóri a másik oktató, őt régebbről is ismertem. Mindketten magas felkészültségű, képzett oktatók, és végtelenül nyugodt és kedves emberek.
Nagyon tetszik, hogy az órákon kis létszámban dolgozunk, így mindenkire megfelelő figyelem jut. A dinamikus jógába is belevágtam, és ez pont olyan, amit kerestem! Sosem voltam az a békésen ommmmmozó valaki, ezért nagyon tetszik az órákon meglévő energia: nemcsak amit kapok, hanem amit nekem kell belefektetnem a gyakorlatokba.
A vírushelyzet sem jelentett akadályt az Örökmozgónak, azonnal átálltak online órákra, így nem kellett felhagynom a mozgással. Függő lettem, és nemcsak azért, mert a hammockban függünk. Köszönöm, hogy kinyitottatok!
Ajánlom mindenkinek, korra, nemre és kondicionális állapotra való tekintet nélkül!”

Felícia – Aerial és dinamikus jóga

“Mindenkinek ajánlom az Örökmozgó Centrumot. Korosztálytól függetlenül mindenki jól érzi magát a családias környezetben. A profi edzők odafigyelnek a tartásodra és a mozgásodra. Annak ellenére, hogy csoportos edzésre járok, magánórának érzem. Itt nem futószalagon zajlik az edzés, csak veled foglalkoznak teljes figyelemmel. Egyedül kezdtem járni, mára hétfő-szerdai anya-lánya programmá alakult. Az órák változatosak, és baráti a hangulat a megszokott sporttársakkal. Mindig jó órára menni és jó érzéssel, fitten feltöltődve távozni.”

Réka – Aerial és dinamikus jóga

Kismama és baba-mama jóga

Nóri már két várandósságom kísérte végig. Már nem csupán oktatóként hanem barátként is tekintek rá! Szívből ajánlom, mert nem csak testi, de lelki feltöltődést is jelent minden óra.
Gyermekeim születése óta a baba-mama jógán is rendszeres résztvevők vagyunk, ahol az anyukák szeretettel osztják meg egymás között a tapasztalataikat. Az órák mindig jó hangulatban telnek, a terem nagyon tiszta és jól felszerelt külön gondolva a babákra is!
Sosem gondoltam volna, hogy valaha a jóga szerelmese leszek, de mióta az első órán részt vettem, azóta minden héten megfordulok a stúdióban és ezért nagyon hálás vagyok Nórinak!

Szidi – Kismama és baba-mama jóga

“Ideális mozgás volt a terhességem minden szakaszában, a lábaimnak, a kezeimnek, és ugye a legfontosabbnak, a pocakomnak. Minden alkalomra igyekeztem odaérni, mivel sokkal könnyebben, rugalmasabban telt a napom utána (még hőségben is).
Mindig kellemes volt a hangulat, majdnem a teremből mentem szülni!
Csak ajánlani tudom mindenkinek!”

Adri – Kismama jóga

„Kismama jógára jártam, nagyon jó volt minden alkalom, feltöltődve mentem haza.
A terem nagyon jól felszerelt,és nagyon nagy gondot fordítanak a tisztaságra, fertőtlenítésre, illetve a kis létszámra. Jó kis közösség alakult ki, jó volt megosztani a tapasztalatokat egymással.
Alig várjuk a baba-mama jógát.”

Luca – Kismama jóga

„Szívből ajánlom Nóri kismama jógaóráit! Teljes testi-lelki feltöltődést jelentett nekem a várandósság hetei alatt. Köszönöm a szuper gyakorlatokat, tanácsokat, kedves beszélgetéseket. Mindez egy csodaszép teremben!”

Petra – Kismama jóga

„Nagyon kellemes volt minden kismama jóga alkalom, a testemnek, a pocakomnak es a lelkemnek. A társaság mindig üdítő volt, és barátságok szövődtek, melyet a jógának köszönhetek. A szülésre való mentális felkészültséghez nagy mértékben járult hozzá a jóga. Pénteken még jógáztunk, szombaton beindult a szülés. A vajúdás alatt a jógán hallgatott zene segített át a fájásokon, és az emlékek.
Köszönöm szépen hogy ott lehettem.”

Lili – Kismama jóga

Senior jóga és Pilates

Testileg, lelkileg kiegyensúlyozottabb lettem. Csak ajánlani tudom mindenkinek!”

Zsuzsanna – Senior jóga

„Évi segített abban, hogy immár nyugdíjas óvónőként találjak egy olyan mozgásformát, amelyben nem veszíteném el a fittségemet és az erőnlétemet – azonban soha nem vágytam túl dinamikus erőkifejtésre. A Senior jóga nem csak az izmoknak tett jót, hanem új ismeretségeket is hozott. Most Skypon keresztül kapcsolódok be az órákba, ahol Évi személyre szabottan kezel – korrigálja a hibákat és dicsér is. Bérletet vásároltam, hogy véletlenül sem hagyjam magam ellustulni. Az órákat nagyon várom – ez lett az „Én időm”.”

Kinga – Senior jóga

„Since 3 years my friend Ursula has been enjoying Pilates lessons via Skype given by Eva. Three times I could join virtually.
During my stay with my friend, we had the possibility to get a Pilates lesson at the studio. It was a super experience. We could try out so many interesting tools- very exciting!!
Thank you very much. l am looking forward to the next time during my stay in Hungary.”

Helene from Switzerland – Pilates

Online jóga

„Már egy éve online órákon jógázom, nekem nagyon bejött, muszáj átmozgatni a testét az embernek és ehhez kell valaki aki felügyel, szerintem jó helyen vagyok. Ajánlom mindenkinek, gyertek jógázni!”

Edit – Online jóga

„Eddig mindig ellenálltam a jógának, mert nagyon merev vagyok. Meg voltam róla gőződve, hogy csak szenvednék.
Sose gondoltam volna, hogy egy járványhelyzet és kijárási korlátozás kell ahhoz, hogy elkezdjem. Na és egy barátnő, aki lelkes oktató és rábeszél, hogy kezdjük el. Skypon keresztül!
1 hónapja csinálom hetente 2x. Igen, tényleg merev vagyok. De már sokat fejlődtem – ugye, Éva? És az órák fokozatosan vannak felépítve, tehát soha nem „szenvedek” és mindig van sikerélményem. Ja és ne gondoljátok, hogy Skypon keresztül Éva nem veszi észre, ha nincs behúzva, kinyújtva, vagy felemelve. De. Észreveszi.
Kezdjétek el, csak ajánlani tudom! Ennyi jár a testeteknek!”

1 év elteltével:

„Nem is tudom, mi lett volna velem az elmúlt évben, ha nem skype-tornázom Évával?! Magamtól ugyanis lusta vagyok, mindig találok valami sürgősebbet, fontosabbat.
Először furcsa volt, hogy nem élőben találkozunk, de gyorsan megtapasztaltam, hogy Éva a képernyőn keresztül is minden apró hibát észrevesz.
Olyan, mintha személyi edzőm lenne. Az óra menete rám van szabva, mindig egy kicsit többet és nehezebbet csinálunk.
Büszkeséggel gondolok vissza az egy évvel ezelőtti órákra, hogy azóta mennyit fejlődtem, erősödtem, még talán kicsit lazultam is. Ugye, Éva?”

Kati – Online jóga

„Nagy örömömre szolgál ez az online jóga lehetőség. Ebben a kényszerűségből bezárt világban szinte kötelező, hogy foglalkozzunk testünkkel-lelkünkkel. Az óra intenzitása, hatékonysága hasonló, mintha személyesen lennénk az órán.  Kicsit hiányzik az a feeling (az az illat, a társak ..) Éva most viszont sokkal személyre szabottabban adja a feladatokat és mindent lát. Azonnal kiszúrja és korrigálja a hibákat , figyelembe veszi egyéni állapotunkat, felkészültségünket, „határainkat”. Minden jógázónak ajánlom, próbálja ki!”

Katalin – Online jóga

„Minden kedden és csütörtökön reggel cseng a Skype telefon.
Egy évvel ezelött kezdtem a pilates edzést Évával. Azóta nagy fejlődést értem el a mozgásban. Olyan izmokat mozgatunk meg a melyekről nem is tudtam! A gyakorlatokhoz használunk pilates gyürüt, hevedert, súlyokat és labdát. Ezekkel a segély eszközökkel minden testrészt atdolgozunk.
Nagyon szeretem Évával dolgozni, odafigyel minden mozdulatomra. Örömmel várom a következő gyakorlatokat.”

Ursula – Online jóga