Foglalkozások

Crossfit köredzés

A CrossFit egy Amerikában született fitness rendszer, amely inkább egy edzés filozófia, mint külön sportág. A célja a valódi élet minden kihívására is megfelelő választ adó, „funkcionális” erő kialakítása. Alapja az intenzív és állandóan változó edzésingerek biztosítása.
A kardió, súlyzós edzés és gimnasztika kombinációja egy olyan edzésformát eredményez, ami erősebbé, fittebbé, hajlékonyabbá tesz. Célja a test erejének, teljesítő képességének növelése, bármilyen kihívásról is legyen szó.
A funkcionális edzéssel elkerülhetjük a tipikus testépítő betegségeket, mint például a váll és térd fájdalom. Ennek az az oka, hogy testünket természetes módon mozgatjuk. További legfontosabb előnye, hogy az izomzatunk nem csak látványos lesz, hanem rettenetesen erős is.
Ha szeretnéd felfedezni a benned rejlő erőt, a CrossFit tökéletes választás. Csapatunkban olyan edzések várnak, amelyek kihozzák Belőled a legjobbat. Fejleszd az állóképességed, erősítsd a tested és formáld át az életed!

Tabata edzés

A módszert Izumi Tabata japán professzor fejlesztette ki, a gyorskorcsolya válogatott teljesítményének fejlesztése érdekében. A tabata egy fajta HIIT (magas intenzitású intervallum) edzés.
Egy intenzív intervallumtréning, amely a maximális erőfeszítésen alapszik rövid időtartamú munkaintervallumokkal és rövid pihenőidőkkel. Ez az edzésmódszer rendkívül hatékonyan égeti a zsírt, fejleszti az állóképességet, formálja az izomzatot és az edzés után még 24 órán keresztül pörgeti az anyagcserét.
Az edzések során rövid, ám intenzív időtartamokban dolgozunk maximális erőbedobással, majd következik a pihenő, amikor visszagyűjtheted az erődet a következő kihíváshoz.
Ha szeretnél új lendületet vinni a fitness rutinodba, a Tabata edzés a tökéletes választás számodra! Csatlakozz hozzánk, és tapasztald meg az intenzív intervallumtréning fantasztikus hatásait.

Személyi edzés

A személyi edzések csak rólad szólnak! Egyéni óra, minden alkalommal személyre szabott edzésprogrammal. A személyi edzés részeként táplálkozási tervet is készítek Neked, ami a tested és az egyéni igényeid alapján van összeállítva.

Ez a táplálkozási tanácsadás akár önmagában is választható.

Legyen szó súlycsökkentésről, izomépítésről vagy egyszerűen csak az egészséged megerősítéséről, segítek megtalálni az optimális utat a céljaid eléréséhez.

Anyagcsere típusú táplálkozási tanácsadás

Mindannyian különbözőek vagyunk, így érdemes olyan étrendet választanunk, amely az egyéni igényeinkhez igazodik.
Az anyagcsere típus és vércsoport szerepe meghatározó lehet az optimális táplálkozás kiválasztásában. Vannak, akiknek a szénhidrátok az igazi energiaforrásai, míg másoknak a fehérjék vagy a zsírok jelentik az optimális táplálékot. Ezért van, hogy még egyesek bizonyos ételektől jól érzik magukat, energikusak , mások ugyanezetől fáradtak, letargikusak lesznek.

Az anyagcsere típusodnak megfelelő táplálkozás segít a tartós életmódváltásban éhezés nélkül. Javítja az egészséged, biztosítja az állandó jó ķözérzetet, kiegyensúlyozza a szervezeted! Próbáld ki az anyagcsere típusú és vércsoport szerinti étrendet, és tapasztald meg hosszútávú pozitív hatásait.

Oktató

Badics Adrienn

A sport gyermekkorom óta szerves része az életemnek. Amikor kislányként megismerkedtem az ökölvívással egy életre szóló szerelem kezdődött.
Mellette a futás, hegymászás, jóga, rúdfitness, akadályfutás máig a kedvenc szabadidős tevékenységeim. 2014-ben végeztem ökölvívó sportedzői, majd 2023-ban gyermek fitness és aerobic oktató képzést, mivel nagyon fontosnak tartom fiatalok sportal való megismerkedését és sport élményét minél több gyermekhez eljuttatni. Emellett nagyon fontos számomra az egészségsport népszerűsítése is a felnőtt korosztály számára ezért folytattam a személyi edző majd életmód és táplálkozás tanácsadó képzésekkel a tanulmányaim.
Hiszek abban, hogy a testmozgás és a helyes táplálkozás a kulcsa az egészséges életnek és kiegyensúlyozott, boldog léleknek. A legújabb tudományos módszerekre és a legfrissebb trendekre támaszkodva folyamatosan fejlesztem a szakmai ismereteimet, hogy mindig a legjobb és legaktuálisabb tanácsokat nyújthassam Neked. Emellett motivációt és támogatást biztosítok, hogy az edzések ne csak hatékonyak, de szórakoztatóak is legyenek.

Ne habozz megkeresni, hogy elkezdjük a közös utazást egy minőségi életmód felé!

Sporttal kapcsolatos végzettségeim:
Életmód és táplálkozás tanácsadó (2023)
Személyi edző (2023)
Gyermek fitness és aerobic oktató (2023)
Lágy csontkovács Trigger-pont ismeretekkel (2019)
Ökölvívó sportedző (2014)

Kapcsolat: +36 70 298 9796

Árak

Csoportos óra1 alkalom2 500 Ft
Csoportos óra bérlet10 alkalom23 000 Ft
Személyi edzés (1 fő)1 alkalom7 000 Ft
Személy edzés bérlet5 alkalom33 000 Ft
Személyi edzés bérlet10 alkalom65 000 Ft
Páros (duó) személyi edzés (2 fő)1 alkalom / fő5 000 Ft
Páros (duó) személyi edzés bérlet5 alkalom / fő23 500 Ft
Páros (duó) személyi edzés bérlet10 alkalom / fő45 000 Ft
Trió személyi edzés (3 fő)1 alkalom / fő4 000 Ft
Trió személyi edzés bérlet5 alkalom / fő19 000 Ft
Trió személyi edzés bérlet10 alkalom / fő35 000 Ft
Táplálkozási tanácsadás1 alkalom13 000 Ft
Táplálkozási tanácsadás Örökmozgó vendégnek1 alkalom10 000 Ft

­*Minden foglalkozás 60 perces.

Az árak forintban értendők, az áfát tartalmazzák és egy fő részvételét jelentik.
A stúdióban az elfogadott fizetési módok: készpénz vagy átutalás.
10 alkalmas bérletek felhasználhatósága a vásárlástól számított 3 hónap.
Az 5 alkalmas bérlet felhasználhatósága a vásárlástól számított 2 hónap.
Bármelyik opció ajándékutalványként is megvásárolható, aminek beváltási ideje a vásárlástól számított 3 hónap.
Bérlet esetén, ha a lemondás az óra kezdete előtt 6 órával vagy később történik, úgy az alkalom felszámításra kerül.