Soltné Richter Éva

A testmozgás végig kíséri az egész életemet. Gyerekkoromban az atlétika, később a gyerekeim és a munka mellett az úszás és a futás lettek a sportjaim. Az atlétika 2011-ben visszatért, amikor is edzővé váltam, így azóta egy olyan pályán mozoghatok, amit igazán magaménak érzek. A jógához is a gyerekek által kerültem közel, hiszen először a gyerekjóga oktatói képzést végeztem el, és iskolákban, óvodákban tartottam órákat. A kicsikkel, majd később a felnőttekkel való foglalkozás az, ami éltet. Az idősebb korosztálynál sokszor látom, hogy elhagyja, elhanyagolja magát, ezért senior jóga oktatóként is szerettem volna elkezdeni mások segítését. Amikor tapasztalom, hogy egy-egy foglalkozás közben a vendégeim sikereket érnek el, hogy ki tudnak kapcsolni a napi mókuskerékből, hogy jóleső érzéssel távoznak az óráról, az nagyon sokat jelent számomra. A pozitív visszajelzések és az állandóan növekvő létszám is bizonyítja, hogy igény van erre, hogy jó hatással vannak a gyakorlatok a seniorokra is. Jóga gyakorlás közben, a nyújtásokkal, az ászanákkal a test önmagát gyógyítja. Az Aerial jóga ezeket a hatásokat még inkább felerősíti, hiszen szabadságot, az ízületek tehermentesítését adja a hammock használata.

Nagy álmom vált valóra ezzel a stúdióval, hiszen szeretném, ha Szombathelyen is minél több felnőtt és gyerek rákapna a jóga, mint mozgásforma ízére és jótékony hatásaira.

Sporttal kapcsolatos végzettségeim:
Reformer oktatói képzés (2022)
Gerinc és Prevenció (2020)
Aerial jóga oktató (2019)
Triggerpont terápia és Fascia lazító technikák (2019)
Senior jóga oktató (2018)
Gyerekjóga oktató (2016)
Atlétika edző (2011)

Éva oktató

Bodorkós-Solt Nóra

Kicsi koromtól kezdve a különböző sportágak űzése és gyakorlása az egyik szabadidős elfoglaltságom. A versenyszerű atlétika és röplabda után egyetem alatt fordultam először az aerobik, majd a jóga irányába. A jógát először, mint mozgásformát szerettem meg, úgymond belecsaptam a közepébe a bikram és a vinyasa jógával, a filozófiáját és a lélekre gyakorolt pozitív hatásait a későbbiekben kezdtem tudatosan követni.
A születéssel, szüléssel, babavárással és babázással kapcsolatos ismeretek az elmúlt években kezdtek egyre jobban érdekelni, ahogy az én életem is ebbe az irányba kezdett haladni. A kismama és baba-mama jógaoktatói képzés olyan átfogó tudást adott a szülésfelkészülésről, a természetes praktikákról, a hasznos gyakorlatokról, a boldog kismama és utána a kisbabával zajló harmonikus létről, amit szeretnék minél több kismamának és anyukának átadni. A várandósság alatt a kiegyensúlyozottság megtalálása és a lelassulás; míg a babás óriási változást hozó új életben az egymáshoz szokás és a gyermek mielőbbi megértése a legfontosabb feladatok. Ezekben próbálok mindenkinek segítségére lenni.
Amikor egy kismama már egy alkalom után úgy érzi, hogy sokkal könnyedebb lett, hogy a dereka, a medencéje, a gerince megkönnyebbült, ez bizonyosság részemről a gyakorlatok áldásos hatásaira.

Sporttal kapcsolatos végzettségeim:
Fitmummy® posztnatális tréner (2022)
Kismama és baba-mama jóga oktató (2020)
Sportszervező (2015)
Atlétika versenybíró (2014)

Badics Adrienn

A sport gyermekkorom óta szerves része az életemnek. Amikor kislányként megismerkedtem az ökölvívással egy életre szóló szerelem kezdődött.
Mellette a futás, hegymászás, jóga, rúdfitness, akadályfutás máig a kedvenc szabadidős tevékenységeim. 2014-ben végeztem ökölvívó sportedzői, majd 2023-ban gyermek fitness és aerobic oktató képzést, mivel nagyon fontosnak tartom fiatalok sportal való megismerkedését és sport élményét minél több gyermekhez eljuttatni. Emellett nagyon fontos számomra az egészségsport népszerűsítése is a felnőtt korosztály számára ezért folytattam a személyi edző majd életmód és táplálkozás tanácsadó képzésekkel a tanulmányaim.
Hiszek abban, hogy a testmozgás és a helyes táplálkozás a kulcsa az egészséges életnek és kiegyensúlyozott, boldog léleknek. A legújabb tudományos módszerekre és a legfrissebb trendekre támaszkodva folyamatosan fejlesztem a szakmai ismereteimet, hogy mindig a legjobb és legaktuálisabb tanácsokat nyújthassam Neked. Emellett motivációt és támogatást biztosítok, hogy az edzések ne csak hatékonyak, de szórakoztatóak is legyenek.

Ne habozz megkeresni, hogy elkezdjük a közös utazást egy minőségi életmód felé!

Sporttal kapcsolatos végzettségeim:
Életmód és táplálkozás tanácsadó (2023)
Személyi edző (2023)
Gyermek fitness és aerobic oktató (2023)
Lágy csontkovács Trigger-pont ismeretekkel (2019)
Ökölvívó sportedző (2014)